U Europski parlament građani trebaju poslati hrabre ljude a ne partijske poslušnike!

Građanima Osijeka i Đakova danas su se predstavili kandidati laburista za EU parlament. Pozvali su ih da ne odustanu od pozitivnih promjena jer glasom za laburiste dižu glas za sebe!

„Građanima je dosta političara, i ja ih razumijem“, rekao je danas u Osijeku aktualni eurozastupnik Nikola Vuljanić. „Ipak, svi zajedno moramo vjerovati da su pozitivne promjene moguće. Otpor ovakvoj politici i stanju u zemlji ne može se postići bojkotom izbora.

Na taj način sigurni smo da će četiri budale izabrati petu. Zato građanima ponavljam da je Europski parlament hrvatski parlament. Tamo trebaju poslati ljude koji imaju i hrabrosti i znanja ustati za radnike i sve koji su zbog ovakve politike bačeni u bijedu. Budite sigurni da laburisti imaju hrabrosti glasno se zalagati za svoje građane, isto kao što to radimo i u Hrvatskom saboru. Jedini otvaramo teme koji se ostali boje i dotaknuti. Na isti način ponašamo se i u Europskom parlamentu!“ reko je Vuljanić.

Antun Kapraljević, 11. na listi Hrvatskih laburista za Europski parlament, oštar je protivnik ovakve Europske unije. „U Europski parlament idem da promijenim smjer u kojem se kreće Europa. Siguran sam da i u Hrvatskoj i Europi ima gomila ljudi koji misle isto kao i ja. Europska unija koja nas baca na koljena zbog zahtjeva bankarskog lobija i krupnog kapitala nije zajednica u kakvoj želim da bude Hrvatska!“, rekao je Kapraljević. U razgovoru s građanima Slavonije, pozvao ih je da mu daju povjerenje i budu sigurni da to povjerenje neće iznevjeriti.

Kandidatima se pridružila i Monika Bogeljić, najmlađa kandidatkinja laburista za EU parlament, koja je već osvojila simpatije mladih i uspjela mnoge uvjeriti da je politički angažman potreban, osobito mladih i perspektivnih ljudi. „Mladi su oduvijek bili nositelji pozitivnih promjena u zemlji. Laburisti su mi dali povjerenje i pozicionirali me na visoko 2. mjesto na listi. Zato pozivam sve mlade da se aktivno uključe u političke odluke, informiraju se i odluče za one koji će se beskompromisno zalagati za njihovu budućnost!“, pozvala je 23-godišnja Bogeljić.

Kandidate Hrvatskih laburista za Europski parlament u ugostila je županijska organizacija laburista na čelu s Vladimirom Cindrićem, gradska organizacija u Osijeku s predsjednikom Brunom Zorićem te gradska organizacija Đakova s predsjednikom Nikolom Lelasom.

| Broj posjeta: 493 |

Želite li komentirati? Objava: "U Europski parlament građani trebaju poslati hrabre ljude a ne partijske poslušnike!"

Imate li komentar?