Predstavljanje EU kandidata u Bjelovaru i Daruvaru

Hrvatski laburisti – Stranka rada će u četvrtak, 28. ožujka u Bjelovaru i Daruvaru imati druženje i razgovor s građanima pod sloganom „Za vaš glas u Europi“ i „Čuvajmo svoje vrijednosti“.

Aktivnosti se provode za izbore u Europski parlament iz Republike Hrvatske. U njima će sudjelovati kandidati na listi Hrvatskih laburista–Stranke rada predvođeni promatračem i kandidatom za EU parlament, gospodinom Nikolom Vuljanić i kandidatkinjom iz Bjelovara, Zdenkom Brebrić.

Aktivisti i kandidati Hrvatskih laburista uz druženje i razgovor s građanima će dijeliti prigodne letke, a vezano uz najavu zabrane korištenja naziva „Prošek“, kandidati će građane počastit i Prošekom.

Hrvatski laburisti će i u Europskom parlamentu zastupati interese onih koji ih biraju, a ne interese krupnog kapitala. Osnovne vrijednosti koje će naši kandidati zagovarati u EU Parlamentu će biti rad, poštenje, znanje, istina i društvena pravednost, a one su potrebne i u Europi i naš je zadatak da na njih stalno podsjećamo i za njih se zalažemo.

U Bjelovaru će se aktivnosti provoditi:

– od 10 do 11 sati na Gradskoj tržnici i

– od 11 do 12 sati na Trgu Eugena Kvaternika (gradski korzo kod DM-a),

a u Daruvaru:

– od 14,30 do 15,30 sati na Trgu kralja Tomislava.

| Broj posjeta: 459 |

Želite li komentirati? Objava: "Predstavljanje EU kandidata u Bjelovaru i Daruvaru"

Imate li komentar?