Pokušavaju nas ušutkati, ali im neće uspjeti!

Kandidati laburista za EU parlament u Koprivnici

„Ne smijemo odustati od borbe za pravednu Europu i pravednu Hrvatsku!“ rekao je danas u Koprivnici Nikola Vuljanić, aktualni europarlamentarac laburista i prvi na listi za Europski parlament. „Kada pričamo da je potrebno uvesti novu preraspodjelu društvenog bogatstva i spriječiti da većina građana potone u bijedu a bogati se još više obogate, smiju nam se.

No tko su ti ljudi? Političari koji su kukavice i koji misle da je vrhunac političkog umijeća svaki tjedan građanima servirati novu lošu vijest. Što rade da to promijene? Ništa, zaposleni su čuvanjem vlastitih fotelja. Nećemo odustati od borbe za naše građane, i u Hrvatskoj i u Europi. I nije nas briga što o tome misle lažni socijaldemokrati ili lopovske stranke koje pokušavaju uvjeriti građane da su sada drugačiji!“ poručio je Vuljanić i pozvao građane da podrže laburiste i na izborima za Europski parlament. „Izađite na izbore i dajte povjerenje laburistima. Na taj način zaista dižete glas za sebe!“ rekao je okupljenima Vuljanić.

Građanima se predstavio i Matija Feješ, kandidat za EU parlament iz Bjelovarsko-bilogorske županije. „Laburisti brane istinske društvene vrijednosti – socijalnu pravednost, solidarnost i jednake šanse za sve. Svaki građanin, bez obzira na svoje obrazovanje ili socijalno porijeklo, ima pravo da se njegov glas čuje! Zato pozivam sve vas da se aktivno uključite u donošenje ove važne odluke za Hrvatsku, jer nije svejedno tko vas zastupa u Europskom parlamentu. U Europskoj uniji možda neće svi dosegnuti isto, ali svi imamo pravo na jednake šanse!“ poručio je građanima Koprivnice Matija Feješ i pozvao ih da izađu na izbore i ne dopuste da drugi donesu odluku umjesto njih.

Kandidate Hrvatskih laburista za Europski parlament u ugostila je županijska organizacija laburista na čelu s Sinišom Kavgićem i gradska organizacija Koprivnice s predsjednikom Darkom Tetecom, koji su se pridružili kandidatima u druženju s građanima Koprivnice.

| Broj posjeta: 557 |

Želite li komentirati? Objava: "Pokušavaju nas ušutkati, ali im neće uspjeti!"

Imate li komentar?