Mobilni tim stigao na teren – spremni smo!

Mobilni tim Laburista stigao je na teren. Iako je pred nama duga i iscrpljujuća kampanja, nećemo pokleknuti! Ideju laburizma prenosit ćemo iz ruke u ruku, od uha do uha. Zato jer vjerujemo, zato jer znamo da može i mora biti bolje. Mi smo spremni preuzeti odgovornost i želimo da to čujete i vidite.

S vama će ovih tridesetak dana biti Martina, Mato i Dina koji će vas informirati o svemu što se na terenu događa, a uz njih je naša jedanaestorka: Nikola, Monika, Sergej, Davorka, Damir, Sanda, Vedran, Nansi, Marita, Matija i Antun. Uz sve njih je i pozadinska ekipa u Zagrebu, jer s nama nema šale!


Martina, Dina i Mato (mobilni tim) ojačani EU kandidatima Vedranom Sabljakom i Nansi Tireli te domaćinom Ivanom Nikolićem

Od utorka 22. travnja (simbolično, na Dan planete Zemlje) pa sve do 23. svibnja proći ćemo Hrvatsku uzduž i poprijeko, biti s vama na ulicama i trgovima (da, da, i na fejsu), slušati vas i govoriti vam. Uostalom, kao i do sada – biti ćemo u vašoj službi.

Turneju započinjemo u Dubrovniku, gdje su i nastale ove fotografije našeg malog tima. Tijekom ovih mjesec dana s vama će se družiti sve naše kandidatkinje i svi naši kandidati za EU parlament, a u nekim mjestima spremamo i goste iznenađenja (imate pravo jednom pogađat o kome se radi). Pridružite nam se, vjerujemo kako ste već naučili da su Laburisti uvijek ugodno društvo!

Iz Dubrovnika putujemo u Trogir i Split (23. travnja), dan poslije (24. travnja) smo u Šibeniku a nakon toga (25. travnja) u Zadru. Još istog tjedna selimo u sjeverozapadne krajeve gdje ćemo vjerujemo sobom donijeti i lijepo vrijeme, pa smo tako u subotu (26. travnja) u Varaždinu. Nakon toga slijede Sisak (28. travnja), Rijeka (29. travnja), Pula (30. travnja), a na praznik rada svi zajedno se družimo na proslavi u toplicama Sveti Martin u Međimurju gdje vas sve od srca pozivamo (kliknite na link za pozivnicu).

Nakon prvomajskog druženja slijede Karlovac (2. svibnja) i Čakovec (3. svibnja). U Veliku Goricu stižemo 5. svibnja, a dan poslije smo u Slavonskom Brodu (6. svibnja), nakon kojeg putujemo u Slatinu (7. svibnja), Požegu (8. svibnja), Županju (9. svibnja) i Osijek (10. svibnja) gdje i završavamo slavonsku turneju.

Druženje nastavljamo u Koprivnici (12. svibnja), Bjelovaru (13. svibnja), Krapini (14. svibnja) nakon čega smo ponovo u metropoli (15. svibnja). Iz Zagreba idemo put Pule (16. svibnja) i Rijeke (17. svibnja).

I onda finale, posljednjeg smo tjedna ponovo u Velikog Gorici (19. svibnja), Varaždinu (20. svibnja), Čakovcu (21. svibnja), Karlovcu (22. svibnja) i završno u Zagrebu (23. svibnja).

A nakon toga je – svjetsko nogometno prvenstvo! 😉

Drage građanke i građani, tu smo za vas, pridružite nam se i ne zaboravite – 25. svibnja savjesti čiste birajte laburiste!

| Broj posjeta: 558 |

Želite li komentirati? Objava: "Mobilni tim stigao na teren – spremni smo!"

Imate li komentar?