Laburisti predali listu kandidata za izbor članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske

Hrvatski laburisti – Stranka rada, predvođeni saborskim zastupnikom i aktualnim promatračem u Europskom parlamentu Nikolom Vuljanićem danas su u 12 sati u Hrvatskom saboru predali listu kandidata za izbor članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Uz Nikolu Vuljanića, koji je također i prvi na listi kandidata, na predaji liste bili i Drago Čulina iz Zadra, Dina Domijan iz Crikvenice, Damir Hršak iz Krapine, Đulijano Grum iz Zagreba, William Negri iz Labina i Zdenka Brebrićiz Bjelovara, također kandidati. Na listi je od ukupno 12 kandidata 6 žena.

Link >> Imena, životopisi i fotografije kandidata

Donacije

Žiro-račun: 2360000-1501243298
IBAN HR1523600001501243298

Živimo u doba nesigurnosti i velikih socijalnih razlika. Globalni trend bogaćenja sve manjeg broja ljudi i osiromašivanja širokih slojeva društava bolest je i našeg društva. Europska unija još uvijek ne nudi zadovoljavajuća rješenja, a Hrvatski laburisti će se boriti da se taj trend promijeni. Vjerujemo da ćemo u Europskom parlamentu pronaći partnere koji misle na sličan način.

Europa sosijalne pravde projekt je radi kojega idemo zastupati interese naših građana osnosno najširih slojeva društva. Kampanju za izbor članova u EU parlament će Hrvatski laburisti voditi sloganima Za vaš glas u Europi i Čuvajmo svoje vrijednosti.

Životopise kandidatkinja i kandidata pogledajte na Link ovoj stranici.

Pratite nas i na Facebook stranici.

| Broj posjeta: 1.367 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti predali listu kandidata za izbor članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske"

Imate li komentar?