Kapravljević: Slavonija opustošena i gladna, a premijer se bavi stranačkim prepucavanjima!

Hrvatski laburisti danas su u Slatini i Našicama predstavili svoje kandidate za Europski parlament i osvrnuli se na aktualne političke teme. Osim što su proveli prijepodne u ugodnom razgovoru s građanima, kandidati su prokomentirali i nesposobnost Vlade da bavi konkretnim problemima građana, umjesto međusobnim političkim igrama.

Antun Kapraljević, kandidat Hrvatskih laburista za Europski parlament, bivši saborski zastupnik i aktualni predsjednik Županijske skupštine Osječko-baranjske županije, javnosti je poznat i po svom portalu Savjest.com, na kojem je na kojem je popisao 4.000 državnih dužnosnika i njihove afere. U današnjem obilasku Slavonije, optužio je dosadašnje nesposobne vlasti za sustavno uništavanje države, a pogotovo Slavonije, koja je nekad bila riznica i prehranjivala cijelu Hrvatsku. „Sramotna je činjenica da danas sve kupujemo, čak i onu hranu koju smo prije izvozili drugim državama. Za sve su krive dosadašnje Vlade uz blagoslov ovakve Europske unije“, oštro je poručio Kapraljević.

Antun Kapraljević, žestoki kritičar Europske unije, nalazi se na posljednjem jedanaestom mjestu na listi kandidata Hrvatskih laburista na predstojećim Europskim izborima.

„Europsku uniju treba mijenjati, kako bi bila na usluzi svojim građanima, a ne obrnuto“ , zaključio je Kapraljević, te je nadodao da Europom vlada bankarsko korporativni lobi zaslužan za kapitalizam najgore vrste. „U Europski parlament ide jedanaest hrvatskih predstavnika, a na građanima je da odaberu pametne ljude koji će zastupati njihove interese“, dodao je Kapraljević i pozvao građane da izađu na izbore 25. svibnja.

Kandidatkinja Sanda Kolaković, učiteljica iz Petrinje, šesta je na listi Hrvatskih laburista. Poručila je građanima Slatine i Našica kako će se boriti za prava radnika jer sadašnja regulativa na Europskoj razini podilazi krupnom kapitalu i poslodavcima.

„Pravo koje štiti radnike je prelabavo i ostavlja državama članicama previše prostora da manipuliranju ugovorima i pravima koja radnicima pripadaju. Pravi je primjer izmjene zakona u Hrvatskoj. Sramotno je da se temelji radništva dovode u pitanje i još od tzv.lijeve Vlade“, poručila je Kolaković i zaključila da se niti desnica a ni lažna ljevica ne brinu za nezaposlenost, glad i siromaštvo već isključivo za profit svojih donatora – velikih korporacija.

| Broj posjeta: 634 |

Želite li komentirati? Objava: "Kapravljević: Slavonija opustošena i gladna, a premijer se bavi stranačkim prepucavanjima!"

Imate li komentar?