Kandidatkinja za Europski parlament Davorka Pšenica potpisnica Deklaracije o temeljnim interesima potrošača

Kandidatkinja Hrvatskih laburista za Europski parlament Davorka Pšenica potpisnica je Deklaracije o temeljnim interesima potrošača koju su donijeli i javnosti predstavili Potrošač – Hrvatski savez udruga za zaštitu potrošača i Organizacija „I.S.P.I.Tp“ sa svojim udrugama članicama diljem Hrvatske.

Prava potrošača tiču se svih nas jer svi smo kupci i korisnici roba i usluga širokog spektra koje se nude na tržištu. U masi proizvoda i usluga često se ne snalazimo pa kupujemo proizvode kojima je istekao rok valjanosti, nisu odgovarajuće kvalitete i završe u našem smeću. Informacije o proizvodu nisu dovoljno jasne i vidljive, ne znamo naša potrošačka prava pa se ne žalimo već šutke pristajemo na žrtvu, pristajemo bite prevareni!

„Smatram da je zaštita potrošača jedna od bitnih odrednica koje se tiču ljudskih prava pa podržavam ovu inicijativu i rad udruga Potrošač na promicanju i zaštiti prava potrošača“ naglasila je Davorka Pšenica. “Deklaraciju vidim kao čvrstu poveznicu buduće suradnje između hrvatskih potrošača i zastupnika u Europskom parlamentu.”

Tekst Deklaracije: http://www.savez.potrosac.hr/images/pdf/Deklaracija.pdf

Davorka Pšenica

Izvor: http://www.hrt.hr/euizbori2014/potrosac-poziva-kandidate-da-potpisu-deklaraciju-o-interesima-potrosaca

| Broj posjeta: 712 |

Želite li komentirati? Objava: "Kandidatkinja za Europski parlament Davorka Pšenica potpisnica Deklaracije o temeljnim interesima potrošača"

Imate li komentar?