Kandidatkinja za EU parlament Silvija Dološić u Đurđenovcu, Našicama i Đakovu

U subotu, 6. travnja, Hrvatski laburisti – Stranka rada, ogranci Đurđenovac, Našice i Đakovo organizirali su druženje s građanima kako bi predstavili kandidatkinju Hrvatskih laburista za EU parlament gospođicu Silviju Dološić. Građanima se također predstavio i Miroslav Varga, kandidat za župana Osječko-baranjske županije, te njegovi zamjenici Vladimir Cindrić i Antun Kapraljević, koji su došli podržati našu kandidatkinju u EU kampanji.

Silvija Dološić je u ugodnoj atmosferi iznijela Program za Europu, koji naglašava socijalnu pravednost i održivi razvoj, za koji će se laburisti kao članovi EU parlamenta zalagati.

Naglasci: čvrsto smo na strani rada; zalažemo se za očuvanje prirodnih resursa kao javnog dobra; zdravstvo i školstvo kao javno dobro, a ne tržišna kategorija; očuvanje okoliša; zaštita ljudskih prava!

Kako je bilo u Đurđenovcu, pogledajte ovdje: http://osjecko-baranjska.laburisti.com/?p=2780, kako u Našicama, ovdje: http://osjecko-baranjska.laburisti.com/?p=2784, a kako u Đakovu, ovdje: http://osjecko-baranjska.laburisti.com/?p=2795.

| Broj posjeta: 746 |

Želite li komentirati? Objava: "Kandidatkinja za EU parlament Silvija Dološić u Đurđenovcu, Našicama i Đakovu"

Imate li komentar?