Kandidatkinja za EU parlament mr. sc. Marija Schubert u Ludbregu

Hrvatski laburisti – Stranka rada, ogranak Ludbreg održali su predstavljanje kandidata s liste Hrvatskih laburista – Stranke rada za izbor članova u Europski parlament. Jedina smo stranka u Hrvatskoj koja je između 28 stranačkih lista kandidata za mjesto zastupnika u Europskom parlamentu istaknula i jednu Ludbrežanku, mr. sc. Mariju Schubert. Na listi od 12 kandidata Laburista ravnopravno su zastupljeni muškarci i žene. Naši će zastupnici u Europskom parlamentu zastupati interese hrvatskih građana, a naročito radnika i svih onih koje gospodarska kriza najviše pogađa.

Druženje s građanima održano je u ponedjeljak 1. travnja 2013. godine na Trgu Svetog Trojstva u Ludbregu od 12 sati.

Ludbrežani su imali prilike razgovarati i s kandidatima za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika grada Ludbrega na predstojećim lokalnim izborima, Zlatkom Draškovićem i Anom Katanom, te predsjednikom Podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Varaždinske županije i kandidatom za župana, Sinišom Miličićem. Sugrađanima se predstavila i kandidatkinja za zamjenicu župana Varaždinske županije, Ivana Pomahač.

Laburisti su za predstavljanje kandidata odabrali simboličan datum, Dan centra svijeta, 1. travnja, budući da su mnogobrojni, kvalitetni i sposobni kandidati i kandidatkinje iz grada Ludbrega dokaz kako su Laburisti prepoznali potencijal Ludbrega koji zaslužuje opet biti grad poleta, razvitka i budućnosti, prepoznatljiv i izvan granica Republike Hrvatske, na krilima novih ljudi i nove politike. (Siniša Miličić)

| Broj posjeta: 1.290 |

Želite li komentirati? Objava: "Kandidatkinja za EU parlament mr. sc. Marija Schubert u Ludbregu"

Imate li komentar?