Kandidati Hrvatskih laburista za EU parlament družili su se s građanima u Bjelovaru i Daruvaru

Hrvatski laburisti – Stranka rada u četvrtak, 28. ožujka u Bjelovaru na Gradskoj tržnici i Trgu Eugena Kvaternika imali su druženje i razgovor s građanima pod sloganom „Za vaš glas u Europi“ i „Čuvajmo svoje vrijednosti“. Navedene aktivnosti su provedene sa ciljem promidžbe za izbora u Europski parlament iz Republike Hrvatske.

U njima su sudjelovali i kandidati na listi Hrvatskih laburista–Stranke rada predvođeni promatračem i prvim kandidatom za EU parlament, gospodinom Nikolom Vuljanićem i kandidatkinjom iz Bjelovara, gospođom Zdenkom Brebrić. Kandidatima za EU parlament pridružili su se i kandidat za župana Siniša Mitag i njegov zamjenik Andrej Antolić, nositelji lista za Skupštinu Bjelovarsko bilogorske županije Zlatko Tušak, a za Gradsko vijeće Bjelovara Davorin Hribljan.

Kandidati i aktivisti Hrvatskih laburista su uz druženje i razgovor s građanima podijelili preko tisuću prigodnih letaka, i oko četiristo cvjetića maćuhica. Vezano uz najavu zabrane korištenja naziva „Prošek“, građani su bili počašćeni i čašicom Prošeka jer nakon 1. srpnja pod tim nazivom neće se više moći naći u prodaji.

Nakon Bjelovara druženje i razgovor s građanima nastavljeno je u Daruvaru i sa kandidatom za gradonačelnika Daruvara Vladanom Ivkovićem i njegovom zamjenicom Željkom Kollert, a kojom prilikom je podijeljeno građanima oko četiristo prigodnih letaka.

Hrvatski laburisti su u razgovoru s građanima objašnjavali da će u Europskom parlamentu zastupati interese onih koji ih biraju, a ne interese krupnog kapitala. Osnovne vrijednosti koje će zagovarati u EU Parlamentu će biti rad, poštenje, znanje, istina i društvena pravednost, a one su potrebne i u Europskoj uniji.

| Broj posjeta: 1.018 |

Želite li komentirati? Objava: "Kandidati Hrvatskih laburista za EU parlament družili su se s građanima u Bjelovaru i Daruvaru"

Imate li komentar?