PODRUŽNICA GRADA ZAGREBA, OŠTRO OSUĐUJE POSTUPAK ZAGREBPARKINGA U SLUČAJU OBITELJI DEJANOVIĆ

Odvoženje auta zagrebačke obitelji Dejanović s parkirnog mjesta za invalide, jer na vjetrobranu nije bila izložena parkirna dozvola za invalide, ne bi bio toliko neprihvatljiv čin sam po sebi da nakon odvoženja spomenutog automobila Zagrebparking nije informiran što se ustvari dogodilo i zamoljen od policije da Dejanovićima oprosti kaznu.

I sama policija odustala je od naplate kazne, ali Zagrebparking je neumoljiv!

Očito je kako strahovlada, teror i represija ove podružnice Zagrebačkog holdinga ne jenjava i kako Ivo Čović smjenom desetak direktora gradskih poduzeća nije napravio nikakav bitan pomak prema podizanju razine kvalitete pružanja njihovih usluga građanima.

Ne postoje građani, niti ljudi, ne postoje ljudske priče i sudbine, postoji samo obrazac kojega se treba pobožno držati, ular koji ne dozvoljava usmjeravanje pogleda niti lijevo, niti desno, postoje samo dvije boje – crna i bijela. I postoje brojke, dakako. One na novčanicama, a njih Zagrebparkingu nikada dosta.

Zagrebačka podružnica Hrvatskih laburista – Stranke rade oštro osuđuje represiju i sljepilo Zagrebparkinga kako u ovom, tako i u nizu drugih, sličnih slučajeva. Krajnje je vrijeme za promjenu gradske vlasti, stranačkih podobnika i kumova koji nisu u stanju biti na usluzi niti jednoj od najranjivijih kategorija svojih građana – osobama s invaliditetom, a kamoli Zagrepčanima u cjelini. Uostalom, od kumova se ni ne očekuje da su ikome na usluzi osim samima sebi. Oni su (pre)plaćeni za svoj posao teroriziranja građana koji ih plaćaju.

Zvonimir Međeral
Predsjednik Podružnice Grada Zagreba

| Broj posjeta: 1.096 |

Želite li komentirati? Objava: "PODRUŽNICA GRADA ZAGREBA, OŠTRO OSUĐUJE POSTUPAK ZAGREBPARKINGA U SLUČAJU OBITELJI DEJANOVIĆ"

Imate li komentar?