Glas za Hrvatske laburiste nije bačen već je spašen glas! (VIDEO)

U emisiji VTV-a Zastupnički klub (video) Dragutin Lesar komentirao je aktualne društveno političke teme i najavio da nas čekaju bolja vremena ukoliko odmah počnemo misliti svojom glavom. Na upit voditelja emisije Vlade Premuža zašto su Hrvatski laburisti postali trn u oku SDP-u, uslijedio je zanimljiv odgovor: “SDP je ljut na Hrvatske laburiste jer je shvatio da su zaboravili na radnike. Kada smo se mi pojavili i pokrili taj dio biračkog tijela, shvatili su da ćemo mi učiniti sve da zaštitimo radnike. Što se tiće teze koje dolaze iz spinova SDP-a da je glas za Hrvatske laburiste bačen glas to ne stoji, jer budimo iskreni, SDP se u borbi za što više fotelja služi starim prokušanim metodama zastrašivanja birača. No mi biračima poručujemo da glas za Hrvatske laburiste nije bačen, već SPAŠEN glas.” Više o emisji u nastavku..

>> Ukoliko imate poteškoća sa gornjim videom, kliknite ovdje

O IZBORNOJ BAZI
Naša izborna baza je tamo gdje žive i politički žele djelovati radnici, a ne tamo gdje HDZ i SDP kažu da nam je izborna baza.

O IZBORIMA
Izbori će biti u redovnom terminu, što znači ideuće jeseni. Prijevremenih izbora vrlo vjerojatno neće biti jer je na vlasti interesna koalicija koju zajedno ne drže ideologije i borba za opće dobro već vlastiti interesi. Uostalom, izlaskom HSLS-a iz koalicije dogodio se paradoks, umjesto glasa manje koalicija sada ima glas više.

O NAPADIMA NA LABURISTE
SDP je ljut na Hrvatske laburiste jer je shvatio da su zaboravili na radnike. Kada smo se mi pojavili i pokrili taj dio biračkog tijela, shvatili su da ćemo mi učiniti sve da zaštitimo radnike. Što se tiće teze koje dolaze iz spinova SDP-a da je glas za Hrvatske laburiste bačen glas to ne stoji, jer budimo iskreni, SDP se u borbi za što više fotelja služi starim prokušanim metodama zastrašivanja birača. No mi biračima poručujemo da glas za Hrvatske laburiste nije bačen, već SPAŠEN glas. Zar i HDZ i SDP koji su bili na vlasti nisu uvijek isto SVIH 20 GODINA postupali prema radnicima? Štitli su interese krupnog kapitala, a radnika su se sjetili samo u predizbornim kampanjama.

O RADU U SABORU
Rad u Saboru zbog naglašene bipolarizacije (SDP-HDZ) gotovo uvijek se svede na raspravu o „ustašama i pratizanima“, odnosno o lanjskoj ljetini. Tko je više ili manje kriv za ovo ili ono, ili tko je više ili manje krao. Bipolarizacija nije dobra, i stoga će sljedeće jeseni birači i biračice konačno moći glasati ZA, a ne protiv ovih ili onih.

O CILJEVIMA VLADAJUĆIH
Na žalost, postoji samo jedan cilj vladajuće političke elite, a to je ulazak u EU. Tom smo clju sve predodredili što nikako nije dobro.

O REFERENDUMU
Referendum o izmjenama Zakona o radu bi se trebao održati iz dva razloga, prvi je da se građani izbore za svoje ustavno pravo na referendum, a drugi da pokažu političkoj eliti da ne žele ovakve promjene Zakona o radu.

O PROSVJEDIMA I DEMOKRACIJI
Kada demokracija zataji, pravo naroda je da to ispravi. Demokaracija nije savršena i upravo zbog toga ljudi imaju pravo na ulicama izraziti svoje nezadovoljstvo.

maspok

| Broj posjeta: 1.653 |

Želite li komentirati? Objava: "Glas za Hrvatske laburiste nije bačen već je spašen glas! (VIDEO)"

Imate li komentar?